DOLAR 33,9946 0.29%
EURO 37,8876 0.71%
ALTIN 2.822,150,46
BITCOIN 1969491-2,84%
İstanbul
23°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy’un ayrılık sebebi gündemde…

Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy’un ayrılık sebebi gündemde…

ABONE OL
Ocak 14, 2024 12:53
Kardeşlerim Şengül neden ayrıldı? Fadik Sevin Atasoy’un ayrılık sebebi gündemde…
0

BEĞENDİM

ABONE OL


“Kardeşlerim Şengül öldü mü, diziden neden ayrıldı?” soruları merak ediliyordu. Şengül’ü oynayan Fadik Sevin Atasoy’un diziden ayrılma sebebi ortaya çıktı.

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden Kardeşlerim’in 112. bölümde Şengül’ün ailesine vedası ekran başındakileri de gözyaşlarına boğdu. Dizide kaza sonucu Şengül’ün hayatını kaybetmesi oyuncunun hayranlarını merak ettirdi.

Dizide çok sevilen Şengül karakterine hayat veren Fadik Sevin Atasoy hakkında yapımdan şu açıklama geldi:

”Sevgili izleyicilerimiz, 4 sezondur yayın hayatına deva eden Kardelerim dizisinde, ”Şengül” karakterini başarıyla canlandıran kıymetli oyuncumuz Fadik Sevin Atasoy, bir sağlık sorunu nedeniyle dizimize ara veriyor. NGM ailesi olarak sevgili Fadik’e geçmiş olsun dilekleirmizi iletiyor, ”Kardeşlerim” olarak her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz.”

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'Yok artık!' Wanda Nara ilk gecelerini anlattı: "Ertesi gün vücudumda..."‘Yok artık!’ Wanda Nara ilk gecelerini anlattı: “Ertesi gün vücudumda…”
Fulya Öztürk sınırın sıfır noktasına gitti! Fulya Öztürk sınırın sıfır noktasına gitti! “Tim araziye çıktı” sözleri tepki çekince kızdı
Bir dönemin ünlü mankeni yıllara meydan okuyor! Son pozlarından sonra formunu nasıl koruduğunu anlattıBir dönemin ünlü mankeni yıllara meydan okuyor! Son pozlarından sonra formunu nasıl koruduğunu anlattı





Kaynak : Mynet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r