DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN %
İstanbul
25°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Annesinin ölümüyle yıkıldı! Akın Akınözü’nden günler sonra ilk paylaşım

Annesinin ölümüyle yıkıldı! Akın Akınözü’nden günler sonra ilk paylaşım

ABONE OL
Temmuz 27, 2024 07:52
Annesinin ölümüyle yıkıldı! Akın Akınözü’nden günler sonra ilk paylaşım
0

BEĞENDİM

ABONE OL


MYNET-Akın Akınözü’nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü, geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. Acı haberi, Özlem Akınözü’nün kurucuları arasında bulunduğu yardım derneğinin sosyal medya hesabından “Acı kaybımız… Dernek kurucularımızdan Özlem Akınözü’nü kaybettik. Çok üzgünüz harika bir insanı daha kaybettik… Mekânı cennet olsun. Tüm ailesine sevenlerine sabırlar diliyoruz” sözleriyle duyuruldu.

Artık bu haberi dinlemek de mümkün. Şimdi uygulamayı indir!

Anne acısıyla sarsılan Akın Akınözü ise duygularını “Ben inancımı kaybettim. Karşılıksız sevilmeyi kaybettim. Masumiyetimi kaybettim. Umudumu kaybettim. Amacımı kaybettim. Yolumu kaybettim. Mücadelemi kaybettim. Geçmişimi kaybettim. Hayallerimi kaybettim. Heyecanımı kaybettim. Yuvamı kaybettim. Kahramanımı kaybettim. Çocukluğumu kaybettim. Meleğimi kaybettim. Ve ilk gerçek aşkımı kaybettim. Çünkü ben seni kaybettim… Bundan sonra hayat benim için hep buruk ve hep eksik olacak… Tek kalan ise sana duyduğum sonsuz “ÖZLEM” Oğlun” sözleriyle dile getirmişti.

AKIN AKINÖZÜ

GÜNLER SONRA İLK PAYLAŞIM

Annesinin ölümüyle yıkılan Akın Akınözü’nden günler sonra ilk paylaşım geldi. Ünlü oyuncu, paylaşımında “Biricik annem Özlem Akınözü’nü sonsuzluğa uğurlarken,bizleri yalnız bırakmayarak gerek yakından, gerek uzaktan acımızı paylaşan tüm sevenlerimiz gösterdi ki; annem arkasında çok güzel bir aile bırakmış… Annemin gözünü arkada bırakmadığınız ve onun huzurla uyumasını sağladığınız için hepinize çok teşekkürler.. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Önceki İçerik Sonraki İçerik
Aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle ilk kez...Aşka geldi! Oyuncu sevgilisiyle ilk kez…





Kaynak : Mynet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r