DOLAR 34,1344 -0.01%
EURO 38,1207 0.52%
ALTIN 2.903,130,63
BITCOIN %
İstanbul
23°

PARÇALI BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Gazimağusa Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak için yol düzenlemeleri yaptı

Gazimağusa Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak için yol düzenlemeleri yaptı

ABONE OL
Eylül 24, 2024 09:50
Gazimağusa Belediyesi, trafik akışını rahatlatmak için yol düzenlemeleri yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gazimağusa Belediyesi, Gazimağusa -Lefkoşa anayolundan hastaneye ayrılan kavşakta, yol güvenliğini artırarak, trafik akışını rahatlatmak için yol düzenlemesi yaptı.

Belediyeden verilen bilgiye göre, “Ünimar Kavşağı Yol Genişletme Projesi”, yüklenici firma Destebaşı Construction Limited tarafından belirlenen 20 iş günü içerisinde tamamlandı.

-Uluçay: “Trafiği rahatlatmak amacıyla adımlar atmaya devam edeceğiz”

Gazimağusa Belediye Başkanı Dr. Süleyman Uluçay, konuyla ilgili açıklamasında, şehirdeki trafik akışını rahatlatmak amacıyla “Gazimağusa Trafik Master Planı” çerçevesinde adımlar atmaya devam edeceklerini kaydetti. Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Uluçay, uzun zamandır hedefledikleri projeler arasında yer alan kavşakta, asfalt döküldüğünü kaydetti.

Gazimağusa istikametinden hastane yoluna dönüş yapacak vatandaşlar için daha güvenli ve akıcı bir trafik akışı sağlanacağını ifade eden Uluçay, şerit genişletilmesiyle Mağusa’dan Lefkoşa’ya giden araçların da kuyrukta beklemeden yan şeritten ayrılarak yoluna devam edebileceğini belirtti.

Kaynak : BRTK

Cumhurbaşkanı Vekili, Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Akter ve beraberindeki heyeti kabul etti. Meclis’ten verilen bilgiye göre, Meclis Şeref Salonu’nda yer alan kabulde konuşan Töre, çocuklarla ilgili her türlü yeni yasal düzenlenmenin yapılması için sivil toplum örgütleriyle birlikte tüm katkıyı koyacaklarını belirtti. Töre, hukuk devleti içerisinde verilen hakların yasal çerçevede uygulanması gerektiğini kaydetti. Gazze’de 18 binden fazla çocuğun hayatını kaybettiğini anımsatan Töre, bunun çok zor izah edilebilecek bir durum olduğunu, Birleşmiş Milletlerin de aciz kaldığını ifade etti. Töre, geçen hafta içerisinde SOS Çocuk Köyü’nü ziyaret ettiğini ve yapılan güzel işleri yerinde gördüğünü, fevkalade bir okul bulduklarını kaydetti. SOS Çocuk Köyü çalışanlarına gıpta ile baktıklarını belirten Töre, her zaman beklediklerini kaydetti. SOS Çocuk Köyü Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Avukat Buğra Akter de, çocuklarla ilgili Sosyal Hizmetler Yasası ve diğer yasal mevzuatların güncellenmesiyle ilgili destek istedi. Konuşmaların ardından karşılıklı hediye takdimi yapıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r