DOLAR 33,9818 0.11%
EURO 37,7251 -0.39%
ALTIN 2.726,78-0,69
BITCOIN %
İstanbul
24°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar…

Beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar…

ABONE OL
Ocak 11, 2024 04:51
Beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Survivor’da Ogeday’ın Turabi ile girdiği tartışma sonrası Turabi’nin sosyal medyadan paylaştığı erotik fotoğraflarını hatırlatması ortalığı iyice gerdi.

Ogeday Turabi’ye sinirlenerek “Bir odada fotoğraflar koyup, talihsiz bir kaza sonucu tövbe edip SMS’siz bir sene olduğu için tekrardan Survivor’a geldiği için…” ifadelerini kullandı.


Turabi ise bu ifadelerden sonra açıklama yaparken “Herkes tek tek bana saldırmaya başladı alayı gelse… Hepsi öğrenmiş bunu önce tahrik ederek, hakaret ederek o da yetmeyince özel hayata girerek” dedi.

dfdf

AĞLAYARAK ANLATTI: HER ZAMAN AŞAĞILANDIM

“Büyüklük de sizin olsun şampiyonluk da bana çocukluğumu verin yeter” diyerek konuyu çocukluğuna bağlayan Turbo Turabi “Bunlar aslında çocukluğumu tam yaşayamadığım içindi bana çocukluğumu yaşatmadılar” ifadelerini kullandı.

ryryr
Survivor’un gündemden düşmeyen yarışmacısı devamında ise “Benim hayatımla ilgili beni yadırgamayı çok iyi biliyorlar ama benim buralara nasıl geldiğimi bilmiyorlar bana çocukluğumu bile yaşatmadılar, tek hayalim vardı dans etmek. Hayırsız evlat muamelesi gördüm, her zaman aşağılandım, 14’lü yaşlarımda sokağa atıldım” diyerek ağladı.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yarı çıplak reklam pozu yasaklandı!  'Aşırı cinselleştirilmiş'Yarı çıplak reklam pozu yasaklandı! ‘Aşırı cinselleştirilmiş’
Müstehcen pozlarını hatırlattı! Atakan'dan uyarıMüstehcen pozlarını hatırlattı! Atakan’dan uyarı
Göğüslerini yaptırmıştı... Son haline yorum yağdıGöğüslerini yaptırmıştı… Son haline yorum yağdı





Kaynak : Mynet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r