DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22306151,47%
İstanbul
27°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Sevişme sahnelerinde zorlandık” demişlerdi! Hasan Can Kaya filmin başarısından memnun

“Sevişme sahnelerinde zorlandık” demişlerdi! Hasan Can Kaya filmin başarısından memnun

ABONE OL
Ocak 15, 2024 08:07
“Sevişme sahnelerinde zorlandık” demişlerdi! Hasan Can Kaya filmin başarısından memnun
0

BEĞENDİM

ABONE OL


Hasan Can Kaya, senaryosunu yazdığı ve başrolünde Büşra Pekin ile birlikte yer aldığı ilk sinema filmi “Çok Aşk”ın gişedeki başarısından memnun.

Büşra Pekin’in “Sevişme sahnelerinde zorlandık” itirafıyla gündeme gelen filme dair konuşan Hasan Can Kaya, “Beklentilerimizi karşıladı. İlk film için çok iyi. Bir sürü gişe filmi batmışken bizim film bayağı kârla kapattı. Tabii ki hedefim her yeni filmde daha fazla gişe yapma” dedi.

“BİZ KÂRLA BİTİRDİK”

Hasan Can Kaya, Milliyet’te yer alan habere göre; “Gösterilerinizdeki başarı sinema salonlarına yansıdı mı?” sorusuna “İkisi farklı alanlar. Birinde 4 senedir kapalı gişeyiz. 7 saatte bütün biletler bitiyor. Fakat sinema bambaşka. Şu anda pandemi vs sinema sektörü çok kötü durumda. Dolayısıyla ona rağmen çok iyi bir gişe yaptık. Eski sinemalar olsa direkt rekora oynardım. Mesela bir sürü pahalı film battı. Biz kârla bitirdik. Bu benim ilk filmim olmasına rağmen” yanıtını verdi.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Cinsiyet değiştirip Sevda Demirel ile aşk yaşamıştı! Neslihan Doğrusöz son halini paylaştıCinsiyet değiştirip Sevda Demirel ile aşk yaşamıştı! Neslihan Doğrusöz son halini paylaştı
Tarkan'ın kızı büyüdü! Son hali gündem olduTarkan’ın kızı büyüdü! Son hali gündem oldu
Survivor Seda'nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı'yı kızdıran sözlerSurvivor Seda’nın polis baskınına sebep olan notu ortaya çıktı! Acun Ilıcalı’yı kızdıran sözler





Kaynak : Mynet

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.